.......heb ik geweldig goed nieuws te melden!!!!!

Uit het niets, zei Gerben vanmorgen "nee" en even later ook "ja". Wat waren we onvoorstelbaar blij hiermee. Maar het wordt nog mooier: bij het naar bed brengen zojuist kwamen één voor één al onze namen uit zijn mond: Cecilia, Vincent, Rutger, Femke, papa, mama, Boris.....

Het is onvoorstelbaar en ik kan er met de pet niet bij hoe dit nu zo in één keer kan. Het lijkt alsof de knop zo in één keer is omgegaan, alsof hij het juiste deurtje in zijn hersenen heeft weten te openen.

We zijn zo enorm blij!!!!!! Hier hadden we helemaal niet meer op gerekend. Vanuit het duister komen we nu weer in het licht. Gerben heeft een enorme stap gemaakt. Never count him out, never........!!!!!!!!

Reacties   

#6 XEvil will crash worldwide internetMashaLon 12-12-2017 20:11
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any antibot CAPTCHA's.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"
#5 fijn...Anita leferink 01-03-2017 22:55
Wat fijn een stapje vooruit...en nu de goeie kant op...liefs...
#4 Wat een dag!Daniëlla 01-03-2017 22:49
Wat een nieuws!
Wat een verschil met de vorige dag!
Ieder klein stapje vooruit is er eentje, maar wat een mooie stap is dit!
Fijn dat door het dikke donkere wolkendek nu eindelijk een waterig zonnestraaltje begint te schijnen.
Veel liefs.
#3 RE: En dan ineens......... ..Ceciel Boonk 01-03-2017 22:43
Oh, wat geweldig nieuws!! Zo blij ook voor jullie!!! Liefs van Ceciel
#2 RE: En dan ineens......... ..Gerdien 01-03-2017 20:47
Wat een heerlijk nieuws. Ik hoop dat het sneeuwbaleffect verder in werking wordt gezet en dat zijn herstel langzaam maar gestaag doorzet.
#1 Wat geweldig!!!Cindy V 01-03-2017 15:45
Dit is ontzettend goed nieuws zeg. Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie heel blij zijn. Ik bid voor nog verder herstel, en dat Gerben nu echt uit het diepe dal mag klimmen.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

   
 
 

Main Menu

Achtergrond info

Wat is er nu precies met Gerben aan de hand???
Gerben is 11 weken te vroeg geboren op 12 oktober 2004. Na de eerste zeer moeizame periode in het ziekenhuis leek er weinig aan de hand. Wel wisten we vrij snel dat Gerben doof was. Helaas kwam zijn motorische ontwikkeling niet of nauwelijks op gang en liet hij zeer veel ongecontroleerde bewegingen zien (dystonie).
Na ruim een jaar van onderzoek door de kinderneuroloog kwam eind augustus 2006 dan toch een diagnose en helaas niet zo'n gunstige. Gerben heeft een mitochondriale stofwisselingsziekte (een energiestofwisselingsziekte). De officiele naam is: mitochondriale encefalomyopathie. Het mitochondrion is een onderdeel van iedere cel in ons lichaam. Het is een heel klein, maar essentieel onderdeel van elke cel, omdat het ervoor zorgt dat er in de cel voldoende energie wordt gemaakt. Doordat er ergens in het mitochondrion een stofje mist, wordt er uiteindelijk te weinig energie aangemaakt in alle cellen van het lichaam. Dit heeft grote gevolgen!
Lees meer...

Join4Energy

 
Image
 

Join4Energy zamelt geld in om onderzoek en projecten te financieren die bijdragen aan het verlichten en oplossen van energiestofwisselingsziekten en de gevolgen daaarvan (kwaliteit van leven).

 
Meer weten? Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .